Хотел Propeller Island

Някога да сте се чудили какво ли е да всеки път, когато отсядаш в различни хотели по света не само да се наслаждаваш на дестинацията, но и да изпитваш истински удоволствие от хотелската си стая? Ако сте сред хората, които обичат да отсядат в странни хотели, вероятно не. Ако пък не сте, представете си само стая цялата на обратно или пък стая, в която леглата не са истински легла, а истински ковчези. Харесахте ли идеята? Решите ли да започнете да го правите, вижте няколко много интересни предложения за хотелски стаи, които са истинско преживяване само по себе си.

Хотел Propeller Island

Първият хотел, който заслужава внимание е Propeller Island, Германия. Близо 20-те стаи в него са решени в различни стилова и предлагат уникални преживявания, благодарения на странния си и находчив дизайн.

Вампирска стая

Стаята е предназначена за всички влюбени в темата за вампири и ужаси. Всички, които искат да обогатят опита си с гледането на филми на ужасите, вероятно са любопитни какво ли е да спиш в тавански ковчези. Няма по-подходящо място за това от гореспоменатия хотел, в него всичко, които предпочитат да купонясват през нощта и спят през деня, по различни причини, могат да си резервират стая с един или два ковчега, пардон, легла.

Нещо по-романтично

Колкото и странно да звучи, в същия този хотел, освен вампирска стая се предлага и нещо много по-различно и в известна степен доста по-романтично. Това е огледалната стая на хотела. Спалнята в нея и обградена от огледала и не става въпрос само за огледала по стените, тук отражението е навсякъде. Огледални са повърхностите започват от тавана, и стигат чак до пода. В този смисъл, тук еротичният момент е изведен до крайност, така че помислете добре дали искате това да ви се случи.

Висящо легло

В тази стая на хотела леглото е разположено на около половин метър от земята и изглежда, че виси във въздуха. Интериорът е в старовремски стил, а банята на стаята е с рустикални мотиви.

Несъмнено, за онези, които обичат различните преживявания и предизвикателства хотелът Propeller Island ще бъде чудесно допълнение към ваканцията им.

Comments are closed.